Porqueres acull la 5a cursa de la Dona del Pla de l’Estany

La Fundació Oncolliga Girona organitza la cursa i destina els beneficis a ajudar als malalts de càncer i a les seves famílies

Dijous 30 de maig. Amb l’objectiu d’ajudar als malalts de càncer i a les seves famílies, destinant així tots els beneficis que es recullin a la Fundació Oncolliga, aquest diumenge 2 de juny a les 9 h tindrà lloc la 5a cursa de la dona del Pla de l’Estany. Una cursa de caràcter solidari que també comptarà amb una classe dirigida de zumba.

Aquesta cursa és organitzada per la Fundació Oncolliga Girona, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, l’Institut Pla de l’Estany i l’Ajuntament de Porqueres.

La cursa, que començarà i acabarà a la pista coberta de Porqueres, comptarà d’un recorregut de 7 km, apte per a tots els nivells i el donatiu serà de 10 €. El donatiu inclou l’esmorzar i una bossa de regal que es podrà recollir durant el dissabte 1 de juny d’11 h a 13 h, i el diumenge 2 de juny de 8 h a 9h.

Inicialment, aquesta cursa estava programada pel 12 de maig, però a causa de les eleccions es va haver de moure la data.

El 2019, amb gairebé 1.500 participants, la cursa es va convertir en l’activitat atlètica amb més participació registrada al Pla de l’Estany fins a la data, només superada per la Marxa dels 40 km dels anys vuitanta. Aquest rècord comarcal es va batre el 12 de novembre de 2023 a Fontcoberta, on 2.500 persones van participar a l’Arriarem.