La programació de Porqueres del mes de Juny

El mes de juny arriba a Porqueres carregat d’activitats. Des de concerts, curses, exposicions i rutes, entre altres.

El primer cap de setmana de juny se celebrarà el concert de final de curs de la “Cor de Porcs” i la 5a cursa de la Dona del Pla de l’Estany. Una cursa solidària amb l’objectiu de recaptar fons per la Fundació Oncolliga de Girona.

El divendres 7 de juny s’inaugurarà l’exposició col·lectiva “Això ho has fet tu?!”, es podrà visitar a l’Altell del Bar del Cívic fins al 20 de juny, on es mostrarà els treballs de l’alumnat dels tallers anuals d’arts plàstiques del Centre Cívic de Porqueres. El mateix cap de setmana hi haurà una visita guiada a l’estudi taller del polifacètic artista Carles Fontserè, i la ruta del Travertí amb el Tren Pinxo que permetrà veure l’anomenada “pedra viva” i el travertí en diferents llocs i situacions: creixent dins de l’Estany, creant curiosos passadissos a Les Estunes, en una antiga pedrera a Mata i format part d’una construcció tradicional.

El dimarts 11 de juny tindrà lloc l’hora del conte on es presentarà “Rondalles d’espardenya i barretina” a càrrec de Pepa Contes.

El dissabte 15 de juny se celebrarà l’Aplec de Merlant on hi haurà una cantada de goigs i un dinar de germanor amb arrossada popular. Havent dinat, música popular a càrrec d’en Pere de les Cabres, pastor de Riudaura. Diumenge 16 de juny tindrà lloc el VI Tornegi mixt Vòlei 4×4.

Amb la Festa de Sant Joan hi haurà un sopar de revetlla al Centre Cívic i música en viu del grup “Duet Toni i Sandra”. L’endemà tindrà lloc l’Ofici Solemne a l’Església de les Pedreres amb acompanyament de la Coral Les Estunes amb un vermut per a tothom. Durant la tarda, hi haurà havaneres i cançó catalana amb el grup Retorn.

Finalment el dimarts 25 de juny hi ha prevista una nova campanya de donació de sang durant la tarda.

Consulteu el detall de cada un dels actes a l’agenda de porqueres.cat i a les xarxes socials.