Programació d’activitats del mes de juliol a Porqueres

Ens espera un mes de juliol amb moltes activitats a Porqueres. Espectacles, presentacions, festivals, visites guiades i esports per gaudir amb els amics i la família.

De l’1 al 5 de juliol se celebrarà l’activitat Esports al Carrer a partir de les 19:30 h a la Plaça Rosa dels Vents. Amb el vòlei platja i futbol platja com a protagonistes.

El dijous 4 a partir de les 21 h al bar del Cívic arriba “Fem tard al Cívic” una jornada que compta amb monòlegs i música a la terrassa.

Pel dia 11 hi ha previst  l’espectacle de Circ “Poi-Cia d’es Tro”, a les 20 h a la pista coberta. Poi és la història d’un home rural atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida.

Divendres 12 de juliol, a les 19:30h arriba la presentació de la revista “Les Garrotxes”, editada per l’Editorial Gavarres, que inclou un monogràfic sobre artistes i artesans i un reportatge sobre Carles Fontserè. Un cop finalitzada la presentació es farà una petita visita per l’Estudi Taller amb tots els participants.

El mateix dia a les 21 h es celebrarà la caminada Fem Drecera! amb una banyada nocturna per tots els que es vulguin refrescar.

Durant el cap de setmana del 13 i 14, tindrà lloc la visita guiada a l’estudi Taller Carles Fontserè; el Festival Z tancarà la quarta edició amb una excursió escènica a Porqueres que inclou un pícnic musical, i el gaudi de les dues peces de teatre breu S’Albufera i SOT; i  la piscina municipal  acollirà una nova edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

Pel dijous 18 de juliol hi ha previst el Taller Top 10, una jornada participativa per escollir les 10-15 propostes finalistes dels pressupostos participatius. Les propostes escollides passaran a la fase final de votació popular.

Aquell mateix dia al vespre tindrà lloc el cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Super Mario Bros”.

El dijous següent se celebrarà el concert de The Beating Souls Gospel Choir i l’actuació del Dj Saikel.

Finalment l’actuació del Grup de Playback del Casal de la gent Gran de Porqueres tancarà la programació del mes de juliol als jardins de l’Ajuntament.

Podeu consultar el detall de la programació aquí.

Activitats juliol porqueres