Minicívic – L’escola en viu

Ja fa tres cursos que l’Ajuntament de Porqueres aposta per apropar les arts en viu pels més petits i contribuir a l’educació artística amb una programació escolar pels infants de les dues escoles del municipi, L’Entorn i El Frigolet.

En cada edició s’ha anat ampliant el nombre d’espectacles i el ventall de propostes artístiques per als diferents cicles educatius: la primera edició va comptar amb una única proposta Nautilus, 20.000 llegües de viatge submarí, de la companyia valenciana La negra per a l’alumnat de cicle mitjà i superior, a la segona es van programar dos espectacles: Teatre de Paper de la companyia Rauxa, per a la primera infància i Momo de la companyia Anna Roca per l’alumnat de primària; i enguany, en aquesta tercera edició, proposem tres espectacles: Dins el cau del Tabalet de Farrés Brothers, pels més petits, Bajau de Ponten Pie, pels mitjans i Latas de la companyia D’click, pels més grans.

Els últims anys la programació d’arts en viu a Porqueres s’ha consolidat com una proposta cultural de qualitat, professionalitzada i sobretot amb una línia de programació singular i complementària a l’oferta cultural del territori. És des d’aquesta mirada, que neix el projecte “L’escola en viu” adaptada a les característiques del Centre Cívic que treballa amb una programació pensada per viure la cultura de ben a prop. 

Enguany, i per segon any consecutiu, a més de les funcions escolars, dos dels espectacles tindran una funció oberta a tothom, per poder gaudir d’una sessió en família. Aquesta acció s’emmarca en la campanya Minicívic per tal de fer un Cívic en què els petits de casa i les famílies hi trobeu el vostre lloc amb la intenció de fer arribar les últimes propostes de circ i teatre, amb posades en escena originals i històries contemporànies a les famílies del municipi i la comarca.

“L’escola en viu” compta amb el finançament de la Generalitat de Catalunya mitjançant la subvenció per als programes municipals d’arts escèniques, música i arts visuals en l’àmbit de l’ensenyament reglat.

Més informació aquí