L’Ajuntament de Porqueres i Vidresif premiaran els dos millors treballs de recerca del Pla de l’Estany

L’Ajuntament de Porqueres i l’empresa Vidresif han impulsat la primera edició dels Premis Vidresif que premiaran als dos millors treballs de recerca de la comarca del Pla de l’Estany durant el curs escolar 2023-2024. L’objectiu dels premis és potenciar l’esperit de recerca entre l’alumnat de batxillerat de la comarca i fomentar treballs d’investigació sobre el municipi de Porqueres. Tal com constata el director de l’empresa Joan Sánchez, pretenen “motivar, ajudar i col·laborar amb la gent jove”.

Hi haurà dues categories de premis: al Millor Treball de Recerca amb temàtica del municipi de Porqueres i al Millor Treball de Recerca. La primera premiarà aquell que se centri en qualsevol tema relacionat amb Porqueres i la segona es destinarà a qualsevol temàtica i municipi. Tots dos guardons estan valorats en 1.000 € cadascun.

Es poden presentar als premis tots els estudiants de segon de batxillerat del Pla de l’Estany matriculats durant el curs 2023-2024, i la data límit per presentar els treballs és l’1 de desembre. En relació amb la primera categoria, s’acceptaran els treballs amb una nota superior a 7 de tots els instituts, i en relació amb la segona, només s’acceptaran els dos treballs amb la nota més alta de cadascun dels instituts.

L’acte de lliurament dels premis serà per la revetlla de Sant Jordi de l’abril del 2024, i el veredicte el decidiran un jurat format per un membre de l’empresa Vidresif, un membre de cadascun dels instituts i un últim de l’Ajuntament de Porqueres.

Més informació de les bases del concurs