La Coral Les Estunes celebra el seu 25è aniversari amb un concert màgic al bosc de les Estunes

Aquest diumenge 26 de maig, la Coral Les Estunes de Porqueres ha celebrat els seus 25 anys amb un concert especial en un escenari únic i encantador: el bosc màgic de les Estunes.

El concert s’ha centrat en la figura de les goges, les fades d’aigua que, segons la llegenda, habiten en aquest bosc màgic. Aquesta temàtica ha impregnat l’espectacle d’un aire de misteri i encant, transportant el públic a un món encantador.

Els assistents han pogut gaudir d’un repertori de música coral romàntica del segle XIX, un moviment artístic i cultural europeu que valorava profundament els sentiments humans i les emocions, especialment el contacte amb la natura. S’han interpretat composicions de mestres com Schubert, Mendelssohn i Brahms, entre d’altres.

El concert ha estat especialment significatiu no només pel seu emplaçament inusual, sinó també per la col·laboració de diversos artistes: dos violinistes, un pianista i dos actors que han conduït la història del concert, enriquint l’experiència per a tots els presents.

La Coral Les Estunes va néixer fa vint-i-cinc anys, i des del 2019, està dirigida per la Glòria Bonal. Amb l’arribada de la COVID-19, el cor va haver d’aturar la seva activitat, i en reprendre-la, va quedar format únicament per veus femenines.

L’alcalde de Porqueres, Francesc Castanyer, va felicitar la direcció i membres de la Coral que actualment està formada per una vintena de cantaires.