Això al poble no li agradarà

Això al poble no li agradarà, vol convertir-se en un punt de trobada entre públics i creació contemporània. Un espai capaç de generar noves formes de relació entre els espectadors i espectadores i aquelles pràctiques artístiques contemporànies que dialoguen amb el context. El festival proposa un desplaçament del pol cultural, un exercici de reterritorialització que posa en valor la creació híbrida connectant artistes, espais i públic.

Tens el túrmix espatllat i no saps com arreglar-lo? L’aspiradora ja no aspira res? Vols arreglar la torradora en comptes de comprar-te’n una altra? La Restart Party està aquí per ajudar-te!

Programació a Porqueres:

💡 Una Restart Party és un esdeveniment públic en el qual voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctrics i electrònics espatllats.

🔌 L’objectiu d’una Restart party és que les persones assistents prenguin consciència que els aparells es poden reparar i de que fàcil pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres dispositius. Sensibilitzar-se, per tant, del gran estalvi econòmic i ecològic del qual en podem ser responsables.

🗓️ Divendres 2 de juny de 16 a 19.30 h
📍 Centre Cívic de Porqueres
Activitat gratuïta

Si vols reparar algun aparell cal que t’inscriguis en el formulari que trobaràs en aquest enllaç: https://www.centrecivicporqueres.cat/ca/programacio/c/249-restart-party.html

Amb la col·laboració de de “reparadors” locals i l’Associació Restarters BCN.

Aquesta activitat forma part del festival d’arts vives a comarques gironines Això al poble no li agradarà. Consulta totes les propostes del festival a https://aixoalpoblenoliagradara.cat/