La Fira d’Hivern de Porqueres celebrarà la 26a edició del 6 al 8 de desembre amb una programació per a tota la família!

La “festa petita” del municipi ens porta tres dies d’activitats i propostes culturals i festives molt variades: circ, música, mostra d’entitats i productors i botiguers locals, la Fira del Petit Mercader, l’exposició “El disc de la teva vida”, un espai de joc infantil i molt més!

La Fira d’Hivern tindrà lloc del 6 al 8 de desembre amb gairebé una vintena de propostes culturals i festives com a prèvia a la campanya nadalenca.

La programació de la Fira d’Hivern arrencarà el dimarts, 6 de desembre, amb la Mostra d’entitats i fira d’artesans i comerciants locals en què, a més d’estands d’entitats del municipi i parades de proximitat, hi trobareu el programa Fem ràdio a l’escola l’entorn i la masterclass ‘Com fer un bon allioli’. Per tancar el matí, a les 12 h, podrem gaudir en família de l’espectacle de circ Potser no hi ha un final de la companyia Circ Pistolet.

La tarda del 6 de desembre estarà protagonitzada per la música: a partir de les 17 h a Can Carreras podreu gaudir de concert i ball amb Millenium i el concurs popular d’allioli i a les 20 h, al Centre Cívic de Porqueres, es presentarà la 8a edició de Rerelteló amb el concert de Ferran Palau.

Els dies 6 i 8 de desembre al matí i en diverses sessions podreu fer la visita teatralitzada al baixador de Mata Parada a l’Estació on coneixereu d’una manera diferent la història del baixador de Mata de la mà del grup de teatre de Camós El Paller.

El dimecres, 7 de desembre, podreu visitar l’exposició El disc de la teva vida a les 11 h a la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres, també trobareu un espai de joc gratuït de Rejuga per mainada de 3 a 10 anys d’11 a 13 h a la pista coberta. Els i les joves de 6è a 3r ESO podran realitzar una Gimcana jove a través de codis QR repartits pel municipi. La sortida serà a les 17 h davant la Biblioteca Carles Fontserè de Porqueres.

Els dies 7 i 8 de desembre a les 17.30 i a les 20 h a l’exterior de l’Estudi Taller Carles Fontserè podreu entrar a la carpa de circ de la companyia Escarlata Circus per veure el seu espectacle Devoris Causa un clam a la llibertat i a la imaginació, que tancarà la presentació de Rerelteló.

L’últim dia de Fira d’Hivern el protagonitzaran la XXVI Cursa popular de Porqueres, la Fira del petit mercader (una fira infantil de venda de joguines), un vermut musical amb els temes escollits a l’exposició El disc de la teva vida i l’actuació del grup de playback del Casal de la Gent Gran a les 17 h al Centre Cívic de Porqueres.

Finalment, tancarem la Fira d’Hivern amb l’encesa dels llums de Nadal a les 19 h als jardins de l’Ajuntament.

La programació completa i els horaris es poden consultar al llibret que l’Ajuntament ha repartit a les llars del municipi.

Les entrades pel concert de Ferran Palau i Devoris Causa es poden comprar aquí https://centrecivicporqueres.koobin.com/ Les entrades per la visita teatralitzada al Baixador de Mata Parada a l’Estació es poden comprar aquí www.centrecivicporqueres.cat

Podeu consultar les bases del concurs d’all i oli en aquest enllaç