TAST DE PRODUCTES ELABORATS AMB FRUITS FORESTALS

Divendres 10 de gener a les 17 h

Gratuït amb inscripció prèvia a https://eixarcolant.cat

Organitza: Eixarcolant – Node Pirineu oriental

Pinya verda de pi, aranyó, cirera d’arboç, aglà, grataculs…  Ens ajudes a seleccionar els productes elaborats amb més potencial per generar bioeconomia? Vine als tastets que hem organitzat arreu del territori!

El projecte PLANTES OBLIDADES – Valorització d’aliments forestals per a una gestió sostenible del territori, té l’objectiu de fomentar l’economia rural, millorar la biodiversitat forestal i incrementar la resiliència dels boscos davant l’emergència climàtica. Per tal de fer-ho possible es realitza una gestió forestal orientada a afavorir l’aprofitament de diferents fruits silvestres .

Gràcies a la feina d’I+D feta als obradors, ara tenim un munt de productes elaborats que ens agradaria que tastessiu! Amb la vostra ajuda, seleccionarem els que tenen més potencial per sortir al mercat de cara a l’any que ve. És cabdal que hi participin el màxim de persones possible per tenir uns resultats rellevants!