Restart Party

Tens el túrmix espatllat i no saps com arreglar-lo? L’aspiradora ja no aspira res? Vols arreglar la torradora en comptes de comprar-te’n una altra? La Restart Party està aquí per ajudar-te!

💡 Una Restart Party és un esdeveniment públic en el qual voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctrics i electrònics espatllats.

🔌 L’objectiu d’una Restart party és que les persones assistents prenguin consciència que els aparells es poden reparar i de que fàcil pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres dispositius. Sensibilitzar-se, per tant, del gran estalvi econòmic i ecològic del qual en podem ser responsables.

🗓️ Divendres 2 de juny de 16 a 19.30 h
📍 Centre Cívic de Porqueres
Activitat gratuïta

Si vols reparar algun aparell cal que t’inscriguis en el formulari que trobaràs en aquest enllaç: https://www.centrecivicporqueres.cat/ca/programacio/c/249-restart-party.html

Amb la col·laboració de de “reparadors” locals i l’Associació Restarters BCN.

Aquesta activitat forma part del festival d’arts vives a comarques gironines Això al poble no li agradarà. Consulta totes les propostes del festival a https://aixoalpoblenoliagradara.cat/