Presentació de RERELTELÓ 2023

Ferran Palau i l’espectacle Devoris Causa d’Escarlata Circus seran els protagonistes de la presentació de la vuitena edició de Rerelteló dins els actes de la Fira d’Hivern els dies 6, 7 i 8 de desembre.

Seguint la línia de l’última edició de Rerelteló, les activitats complementàries (+RET) i els espectacles de la temporada tindran un fil conductor comú que ens servirà com a excusa per parlar en profunditat d’un
tema que volem reivindicar. El leitmotiv d’aquesta edició serà l’amor, un tema lluminós i tendre que ens permetrà veure i escoltar diferents maneres d’estimar i parlar-ne.

Els dos espectacles de presentació de la temporada ja van en aquesta línia, i tant Ferran Palau com Escarlata Circus ens donaran la seva versió més personal de l’amor.

Durant els espectacles de presentació de la 8a edició de Rerelteló donarem a conèixer tota la programació de la temporada. A més, oferirem la possibilitat que els espectadors es puguin apuntar al nou canal de
comunicació directa a través de Whatsapp per poder ser els primers a assabentar-se de les novetats de Rerelteló, gaudir de descomptes i moltes sorpreses més.

Espectacles de la presentació de la temporada 2023 8A edició