Porqueres tanca 4 dies d’intensa Festa Major amb molta participació als actes

Música, exposicions, teatre, sardanes, castellers, tallers, espectacles familiars per a tots els gustos i edats han omplert Porqueres d’activitats en el marc de la programació de la vintena edició de la Festa Major. Els actes van iniciar-se divendres amb la lectura del pregó que enguany ha anat a càrrec de Martí Canadell, Marc Puigdevall i Ferran Saurina, representants de la pagesia Porqueres.

Per l’escenari de la zona de concerts hi han passat El Cigarrito de Después, Santa Salut, Pelukass, Son de Rosas – Tribut a La Oreja de Van Gogh, ADALA, dj Salaa i l’orquestra Selvatana.

La pluja només ha obligat a traslladar fins al Centre Cívic la 14a Festa d’Homenatge a la Vellesa i  La Gran Escambellada fins al pavelló municipal. 

Els 4 dies de Festa Major han transcorregut amb normalitat sense lamentar cap incident destacable. En aquest sentit l’alcalde, Francesc Castanyer, ha explicat que s’ha reforçat la presència policial i s’ha senyalitzat una ruta segura des de Banyoles fins a la zona de concerts. Així mateix, durant les nits del cap de setmana s’ha instal·lat un punt lila a la zona esportiva. 

L’alcalde i la regidora de Festes, Laia Sala, han agraït la col·laboració i implicació de la Comissió de Festes i de totes les entitats i persones que han fet possible la celebració de la Festa Major, en especial per arribar a la trentena d’activitats amb gran èxit de participació a tots els actes.