Porqueres al dia – Dimarts 20 de desembre de 2022

Avui dimarts 20 de desembre, arriba un nou programa de “Porqueres al dia”, un programa participatiu sobre l’actualitat municipal de Banyoles Televisió.

Un espai dedicat a l’actualitat municipal des de totes les vessants, complementat amb la participació activa dels espectadors.
‘Porqueres Al Dia” és el punt de partida del projecte “Canal Porqueres”, una plataforma via Internet i multi plataforma que recollirà tota l’actualitat municipal.

“Porqueres Al Dia”, torna aquest dimarts a Banyoles Televisió amb la presència de l’Alcalde del municipi, Francesc Castanyer, amb l’objectiu d’acostar l’acció de govern i posar en valor la importància de fer política de proximitat, sobretot en l’àmbit municipal. El nou espai, presentat per David Bertran, tindrà una línia eminentment informativa i divulgativa, i vol convertir-se en una finestra des d’on explicar i entendre totes les actuacions que es duen a terme des del consistori i obrir-les a la ciutadania d’una forma directa, planera i accessible.

Durant els 60 minuts de durada de l’espai, la participació en directe en serà un punt clau del programa.

Els espectadors podran participar a temps real mitjançant telèfon, correu electrònic i xarxes socials, plantejant les seves preguntes directament al mateix Alcalde de Porqueres, Francesc Castanyer.

“Porqueres Al Dia” és un programa basat en formats televisius de participació en directe i, tot i que cada mes passarà pel programa l’Alcalde de Porqueres, en d’altres ocasions també es comptarà amb entrevistes a les regidores i regidors, que explicaran les accions més rellevants del seu àmbit. Els continguts temàtics prendran més rellevància, sobretot, en períodes previs a esdeveniments socials, culturals i esportius del municipi o bé actuacions transcendents.

Amb aquest projecte, Banyoles Televisió fa un pas més per reforçar el valor d’un mitjà de comunicació de proximitat, un actiu que treballa de manera efectiva per a la vertebració comarcal més enllà dels programes informatius i de l’emissió per televisió. De fet, aquest propòsit ja s’ha posat de manifest ens els últims anys amb la presència en forma de retransmissions a esdeveniments rellevants de la comarca en un esforç per comunicar-lo.