Salutació de l’alcalde

El ciberespai i el món virtual cada vegada són més importants en el nostre entorn quotidià. Cada dia rebem més informació a través de les xarxes: webs, Facebook, Twitter, Instagram, Telegram …

Des de l’Ajuntament volem ser-hi presents per tal d’acostar l’acció de govern a la ciutadania del municipi. Que els nostres veïns siguin conscients del que estem fent és l’objectiu d’aquest web, sense oblidar que volem facilitar els tràmits al ciutadà. Tot i això, sabem que en un municipi com el nostre el tracte personal esdevé una necessitat i, per tant, també hi trobareu la millor manera de contactar amb nosaltres perquè us atenguem personalment.

A més a més, si navegueu pel web també us podreu informar sobre un municipi tan complex com el nostre, des de la història fins a la configuració dels diferents pobles i nuclis de població.

Espero que us agradi el disseny del web així com la informació que hi trobareu i, en cas de voler-hi fer qualsevol aportació, no dubteu a fer-nos-la arribar ja que estem treballant en una nova versió que s’adeqüi als nous temps.

Bona visita virtual!

Francesc Castañer i Campolier

Podeu consultar l’agenda de l’alcalde en aquest enllaç

Podeu consultar la fitxa completa de l’alcalde en aquest enllaç