ESPECTACLE DE CIRC · POI – CIA D’ES TRO

Dijous 11 a les 20 h a la pista coberta

POI és la història d’un home rural atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida. L’espectacle fusiona les arts del circ amb el popular joc de la baldufa, un joc ancestral i hipnòtic que té més de sis mil anys d’història i que té la capacitat d’aïllar-nos de la velocitat del temps que ens regeix.

D’es Tro és una companyia de circ creada a Mallorca el juliol 2019, formada per Guillem Vizcaíno amb la forta inquietud de descobrir un llenguatge nou i propi així com experimentar noves formes de posada en escena.

Guillem Vizcaíno ha dissenyat i construït les baldufes i l’escenografia de l’espectacle, que fa una recerca entorn dels malabars i de la manipulació de l’objecte.

Idea original: Guillem Vizcaíno

Direcció i interpretació: Guillem Vizcaíno

Producció: Cintia de Luis – Cia. D’es Tro

Actualment, POI compta amb més de 200 representacions i ha rebut els següents premis: Premi Especial ATAPIB 2021, Premi Drac d’Or al millor espectacle de carrer a la 33a Fira de Titelles de Lleida, Premi TAC a la millor interpretació al 23è Festival Internacional de Teatre i Arts de Carrer de Valladolid, Primer premi Panorama Circada 2022, Premi Zirkòlika 2022 al millor espectacle de circ de carrer, Premi Malabart 2023 Festival MalabHaría en la Gala Pinito del Oro, Premi Feten 2023 al millor espectacle de carrer, Premi a la crítica de Catalunya 2023 al Millor espectacle de Carrer i Premi Especial Fira de Teatre Castella i Lleó – Ciutat Rodrigo 2023.