ELABORACIÓ DE DETERGENTS BIODEGRADABLES

Dijous 30 a les 18.30 h al Centre Cívic

Taller per a adults

A càrrec de Laura Sitjà – La silvestre

Preu: 25 € (inclou material i dossier del taller)

Places: 10 persones / Durada: 2 hores

Inscripcions a www.centrecivicporqueres.cat

Existeixen alternatives als detergents convencionals que ens permeten tenir cura de la nostra llar de forma ecològica i sense generar residus. Crear els nostres productes de neteja biodegradables és fàcil, econòmic i sostenible; només cal saber com fer-ho. 

En aquest taller aprendreu a elaborar detergent líquid per rentar roba i detergent líquid per rentar plats (tant a mà com a màquina), fets amb elements vegetals i completament biodegradables. A més, us endureu a casa una mostra de cada producte i un petit dossier explicatiu.

 

Teatre de Paper és  un espectacle de circ contemporani que a través de la manipulació d’objectes, el clown, el teatre físic i un bagatge de titelles extraordinaris busca reivindicar el poder de la imaginació. Teatre de paper és un moment suspès en el temps en el qual el món s’atura i la poesia dansa. Una festa d’aniversari sense festeig. Una persona en la seva solitud que, gràcies al teatre d’objectes, el circ, el clown i uns meravellosos retalls de paper, acaba sent una preciosa bogeria.