Arriba la remoguda per sacsejar Porqueres!

La Remoguda és una programació de tallers i activitats que reflexionen al voltant d’un tema sobre el qual es necessita posar atenció amb la voluntat de remoure la consciència i contribuir a transformar una mica la nostra comunitat.

La primera edició està dedicada a la petjada de carboni que deixem tots nosaltres i com podem reduir-la, per fer de Porqueres un poble amb una PETJADA + VERDA.

Aquesta iniciativa neix del Centre Cívic de Porqueres amb la voluntat de treballar de manera conjunta i sumar esforços amb la comunitat. Enguany, les complicitats han estat amb l’escola L’Entorn i amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament. Plegats hem elaborat aquest programa per prendre més consciència davant la nostra empremta de carboni al municipi.

Aquest projecte, que busca la transformació a través de la coeducació, s’emmarca en unes polítiques públiques més corresponsables que necessiten un compromís futur amb aquelles institucions i col·lectius que vulguin sumar-s’hi amb ganes de remoure consciències i treballar amb nous temes per millorar la nostra comunitat els propers anys.

El programa d’activitats està plantejat des de dues dimensions: per una banda, i per tal que l’alumnat pugui reflexionar i prendre consciència crítica de manera pràctica hem preparat un programa d’activitats en horari lectiu i que serà obert a la participació de les famílies i per altra banda, una programació oberta a tothom i que s’estendrà pel municipi per tal de remoure consciències amb diferents
propostes: xerrades, brigada comunitària, tallers familiars, espectacles, etc.

Pots conèixer el projecte i veure tota la programació en detall en aquest llibret.