Festes

 • Una gran Festa!

  Porqueres celebra la 17a edició de la Festa Major, i ho fa amb un programa farcit d’actes entre els que destaquen espectacles de teatre, el 17è Aplec de Primavera de sardanes amb la Principal de Porqueres o els concerts de Festa Major, enguany a càrrec de grups com The Tyets, Les que Faltaband, Figa Flawas o l’Orquestra Maribel.

  Així mateix les tradicions no es perden i aquest any tornarem a homenatjar els octogenaris del municipi amb la 13a Festa d’Homenatge a la Gent Gran, l’exposició de flors, que arriba a la 16a edició, el 17è Aplec de Primavera amb la Principal de Porqueres, la trobada castellera amb Els Esperxats de l’Estany i les colles convidades Guillats de la Selva i Castellers de Mollet, la trobada de puntaires i el concert coral Cançons amb amor amb  la Coral Les Estunes de Porqueres, Cor les veus de Can Puig, Cor de cambra Claudefaula i cor de noies Claudefaula. Com no pot ser d’una altra manera, a la festa també són molt importants les tradicions gastronòmiques i aquest any podrem tornar a gaudir del Ganut i la Vedellada.

   

 • Festes a Porquers tot l'estiu

  Porqueres ha viscut festes i celebracions durant tot l’estiu. El tret de sortida va ser el juny amb la Festa de Merlant, seguida de la de les Pedreres per Sant Joan. El mes de juliol va començar amb Esports al Carrer, i amb la programació d’estiu, en la qual cada dijous trobàvem una proposta diferent: des de cinema fins a una ruta familiar amb bici. Per tancar el mes, vam celebrar la Festa Major d’Usall.

  El mes d’agost i en un cap de setmana en el qual vam patir per l’onada de calor i per la previsió de xàfecs, vam celebrar les Gales de Mata. El setembre el vam començar amb la festa de Sant Llop de Miànigues, va seguir amb la Diada de l’11 de setembre amb les tradicionals sardanes i el vam tancar amb la Festa Major de Pujarnol. Recordeu que encara ens queda la festa de Sant Galderic el 12 d’octubre, Sant Andreu el novembre i Fira d’Hivern el desembre.

   

   

   

 • Gran participació a la Fira d’Hivern

  Del 6 al 8 de desembre hem celebrat la XXVIIa edició de la Fira d’Hivern. Estem molt contents de l’alta participació que hi ha hagut en totes les activitats. El primer dia va començar amb la Mostra i la Fira d’Entitats i amb la presentació del nou capgròs d’en Carles Fontserè. A la tarda es va celebrar el tradicional concurs d’allioli i després, concert i ball de música catalana. També vam poder gaudir de diversos espectacles d’arts en viu, com el concert de Marc Serra o l’espectacle d’El Paller. El darrer dia es va tancar amb la cursa popular, la fira del petit mercader amb molta participació i amb una multitudinària encesa de llums de Nadal, entre moltes altres activitats.