Activitats per la Marató de TV3

La 31a edició de La Marató està dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants. Sabem que si cuidem la nostra alimentació, fem esport, descansem bé i gestionem correctament l’estrès es redueix fins a un 78% el risc de patir una malaltia cardiovascular. Així que durant aquests dies a Porqueres, un any més ens sumarem a La Marató i programarem activitats per conscienciar a la ciutadania i per recaptar fons. Participa-hi!

 

PEDALA PER LA MARATÓ

Data: Dijous 8 de desembre.

Lloc: Pavelló de Porqueres.

Horari: 2 sessions: 11:00h i 12:00h.

Sessions de ciclisme indoor. Donatiu voluntari. Tota la recaptació anirà destinada a la marató de TV3. Cal inscripció prèvia al pavelló (972570102). Places limitades.

Organitza: Associació Tot Bici Porqueres

Més informació: www.esportsporqueres.com

 

SESSIÓ D’ENTRENAMENT FUNCIONAL PER LA MARATÓ

Data: Dilluns 12 de desembre.

Lloc: Zona Esportiva.

Horari: 18:00 h

Sessió oberta d’entrenament funcional per adults. Donatiu voluntari. Tota la recaptació anirà destinada a la marató de TV3. Inscripcions el mateix dia, no cal inscripció prèvia.

Organitza: Club Atletisme Porqueres

Més informació: www.esportsporqueres.com

 

XERRADA · DE TOT COR PER LA MARATÓ

Dissabte 17 a les 11h al Centre Cívic

En aquesta xerrada-taller pretenem divulgar eines i coneixements per la prevenció de malalties cardiovasculars, ajudar la nostra comunitat reflexionar sobre un mateix, què som, com funcionem i com autogestionar la nostra salut cardiovascular.

Participants:

  1. VICTOR OLIVERAS DEULOFEU: Director de la Unidad de Microcirculació i Medicina Integrativa de la Clínica Arvila Magna. Membre del equip facultatiu del programa Respir (Diputacio de BCN) Premi Nacional SXXI en Medicina Preventiva.

RICARDO GALARZA: Psicòleg especialitzat en estils de vida saludables. Membre de la Societat Espanyola de Medicina Antienvelliment i Longevitat (SEMAL). Director d’Equip de Teràpia Física Vascular BEMER

ESTEL ROCA: Monitora de ioga i meditació amb més de 20 anys d´experiència. Cuinera flexiteriana. Hortelana i jardinera apassionada.

CLAUDIA CONDRACHE Assessora en Salut i benestar.  Especialista en Teràpia física vascular, dietoteràpia i nutrició

Al finalitzar l’acte hi haurà un pica-pica amb tastets saludables pels assistents.

 

CAMINADA PER LA MARATÓ

Data: Diumenge 18 de desembre.

Lloc: Sortida i arribada Centre Cívic de Porqueres.

Horari: 10:00 h

Caminada de 7,5 km, amb parada d’avituallament a mig recorregut. Donatiu voluntari. Tota la recaptació anirà destinada a la marató de TV3. Inscripcions el mateix dia, no cal inscripció prèvia.

Més informació: www.esportsporqueres.com

 

LLIBRES SOLIDARIS PER LA MARATÓ

Durant el mes de desembre, la biblioteca ofereix duplicats i donatius a 1€ per recaptar fons per La Marató.